Stambyte

Föreningen planerar att genomföra stambyte i hela fastigheten under de närmaste åren, och i samband med detta ska även badrum och toaletter totalrenoveras med helkakel i alla lägenheter. Badrumsrenoveringen kommer inte kosta något för bostadsrättsinnehavare, men man kommer ha möjlighet att göra tillval mot en kostnad om man vill ha extra hög standard.

Det finns ännu ingen bestämd planering för när stambytet ska starta i respektive port. Arbetet kommer ske löpande under flera år, och de stammar där det finns problem med vattenläckor kommer bytas först. Stammar som kommer prioriteras finns bl.a. i 3:an, 39:an och 45:an. Vi kommer informera boende så snart det finns en planering för när stambytet ska starta i respektive port.

Just nu (juli 2023) pågår förberedande arbete för stambytet då tillvattenventiler håller på att bytas i hela fastigheten, ett arbete som beräknas ta några månader. Själva stambytet kommer sedan med största sannolikhet påbörjas under 2023 i tre portar som är drabbade av vattenskador.