Kontakt/Felanmälan

A200 – föreningens tekniska och ekonomiska förvaltare

A200:s Servicekontor

Vardagar mellan 09.00 – 11.00 kan man ringa in och felanmäla på 010 – 222 14 00.

Välj #1 för Teknisk felanmälan

Välj #2 för Ekonomiska frågor

Välj #3 för Jour (dygnet runt)

OBS! Felanmälan på hiss görs till ASEKA
Vardagar 07.00 – 16.00 på 08 – 400 207 10
Övrig tid och akuta fel 08 – 400 207 11

Styrelse BRF Harholmen 3

OBS att de allra flesta ärenden hanteras av förvaltaren A200. Mejla endast om du är säker på att det är styrelsen du ska kontakta.

styrelsen@brfharholmen3.se

Tips- och Förslagslåda

Skicka tips, upplysningar och förslag direkt till styrelsen. Vi har gjort det lätt att skicka meddelanden anonymt, men om man vill lämna kontaktuppgifter så gör man det i meddelandet.

  Föreningens Facebook-sida

  Man kan även posta sina idéer och synpunkter på föreningens Facebook-sida, där förslag kan diskuteras öppet av alla medlemmar: BRF Harholmen 3.

  Anmäl dig för förenings- och boendeinformation

   Om ni är flera i samma hushåll som vill få information kan ni fylla i formuläret flera gånger med samma lägenhetsnummer. Det går även bra för anhöriga som inte själva bor i lägenheten att registrera sig.

   SMS-utskick kommer endast ske när det finns särskilt viktig information som behöver gå ut till de boende. Exempelvis information om viktiga möten, eller om vattnet eller elen behövas stängas av i din specifika port. Epostutskick kan ske oftare, men kommer endast innehålla information som är relevant för medlemmar och/eller hyresgäster. Informationen du får kommer anpassas efter din boendeform och var du bor för att undvika onödiga massutskick.

   Om du har frågor om formuläret, ändra eller ta bort registrerade uppgifter, mejla till Styrelsen@brfharholmen3.se. Du kan närsomhelst avregistrera dig från SMS-notifikationer och/eller epostutskick genom att mejla till samma adress. Uppgifterna kommer aldrig spridas till tredje part, och lagras i enlighet med GDPR.

   Du kan när som helst hämta ut eller få dina kontaktuppgifter raderade genom att kontakta styrelsen på styrelsen@brfharholmen3.se.

   Föreningens postadress

   Brf Harholmen 3
   Box 92132
   120 08 STOCKHOLM